Concierge

Congiërge

Ons congiërgeteam doet niet liever dan het Den Bosch waar ze zo van houden een stukje dichter bij u te brengen.
Aarzel niet om hen te vragen hun kennis met u te delen en u de beste tips te geven om het échte Den Bosch te leren kennen.

Beleef Den Bosch

BootErvaar de Binnendieze.

Ervaar de Binnendieze. Dat Den Bosch een prachtige historische binnenstad heeft is bij de meeste mensen wel bekend. Maar heeft u ook al eens onder de stad gekeken? Er zijn verschillende rondvaarten te boeken tussen 1 april en 31 oktober.

Zelf een sloepje huren? Dat kan natuurlijk ook, wij helpen u graag een sloep ( eventueel met kapitein) te vinden.28348472

Boot


Ervaar de Binnendieze.

Dat Den Bosch een prachtige historische binnenstad heeft is bij de meeste mensen wel bekend,
maar heeft u ook al eens onder de stad gekeken?
Er zijn verschillende rondvaarten te boeken tussen 1 april en 31 oktober.

Zelf een sloepje huren? Dat kan natuurlijk ook, wij helpen u graag een sloep ( eventueel met kapitein) te vinden.Te voetOntdek de unieke cultuurstad onder leiding van een gids en bewonder de vele bezienswaardigheden, leer over de historie en ontdek de mooie plekjes. Wij kunnen voor u een privé rondleiding regelen of over de verschillende mogelijkheden voor een groepsrondleiding rondleiding.


27832119

Te voetOntdek de unieke cultuurstad onder leiding van een gids en bewonder de vele bezienswaardigheden, leer over de historie en ontdek de mooie plekjes. Wij kunnen voor u een privé rondleiding regelen of over de verschillende mogelijkheden voor een groepsrondleiding rondleiding.


Adres:
Lepelstraat 45,
5211 DP ‘s-Hertogenbosch

Telefoon:
073 612 8087

Contactformulier